SDG'den İstiklal Caddesi ve Karkamış saldırısı açıklaması

Suriye Demokratik Güçleri, İstiklal Caddesi ve Karkamış saldırısına ilişkin açıklamada bulundu.

24 Kasım 2022 - 18:36

Suriye Demokratik Güçleri Genel Komutanı Mazlum Abdi, İstanbul’da gerçekleştirilen bombalı saldırının terörist bir saldırı olduğunu söyledi ve saldırı ile hiçbir ilgileri olmadığını dile getirdi.

Rudaw'da yer alan habere göre, Abdi, iki gün önce Gaziantep'in Karkamış ilçesinde roket atışları ile gerçekleştirilen saldırının da kendileri tarafından yapılmadığını öne sürdü.

Abdi, “Türkiye topraklarına saldırma gibi bir siyasetimiz yoktur. Yapmayız. Yaptığımız zaman zaten söylüyoruz. Bu saldırı ile hiçbir alakamız yoktur” dedi.

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()