Sarı Basın Kartı'nın Rengi Değişti

"Sarı renk gibi bu renk de kabul görecektir"

02 Temmuz 2019 - 16:21

Başbakanlık Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlanmasının ardından dağıtımı durdurulan “sarı” basın kartları, gazetecilere verilmeye başlandı.

Gazetecilerin uzun zamandır beklediği basın kartları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine dağıtıldı.

Yeni basın kartları, önce yabancı basın mensuplarına ardından basın kuruluşlarının Cumhurbaşkanlığı muhabirlerine verildi. Diğer basın mensuplarına bu ay içinde verilmesi beklenen basın kartlarının rengi de değişti.

Turkuaz ve pembe rengin kullanıldığı yeni basın kartının rengi konusunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un, “Sorumluluk bende. Sarı renk gibi bu renk de kabul görecektir” dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ile birlikte basın kartını vermekle görevli olan Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve medya iletişim alanının düzenleyen bazı kurumlar oldukları haliyle kapatılarak, 10 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlanmıştı.

Eski basın kartının arka fonunda dünya silueti varken yeni basın kartında iletişim başkanlığı yazısı kullanılıyor.

Kaynak: t24.com.tr
Bu haber 825 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()