Sanal fuarlar Shoedex ile başlıyor

Türkiye’nin ilk sanal fuar organizasyonu İZFAŞ öncülüğünde, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde düzenleniyor.

30 Mayıs 2020 - 11:27

Ayakkabı ve saraciye sektörlerinin Türkiye ve dünyadaki öncüleri, 1-3 Haziran tarihleri arasında Shoedex 2020’de buluşacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanal fuar organizasyonu konusunda Türkiye’ye öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle fuar organizasyonları iptal edilirken İzmir sanal fuarın da öncülüğünü yapacak.  Sanal fuarlar, bire bir sanal toplantılar ve sanal ticaret heyetleriyle ihracatçılara yeni fırsatlar ve imkanlar sağlayacak. Türkiye’nin ilk sanal fuar organizasyonu Shoedex-Ayakkabı, Çanta ve Deri Aksesuarları Fuar’ı olacak. Fuar İZFAŞ öncülüğünde, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenecek.

Gerçeği aratmayacak
Ayakkabı ve saraciye sektöründen 30’un üzerinde üretici firma, sonbahar-kış koleksiyonlarını küresel ölçekteki 250 profesyonel satın almacıyla www.shoedex.events adresinde buluşturacak. Akıllı eşleşme filtresi ile desteklenen B2B etkinlikler üç gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında devam edecek. Her firmanın bir profil sayfası olacak ve firmalar istedikleri ürünü görsellerle tanıtabilecek. Alıcılar ile ihracatçılar online olarak görüşüp buradaki ürünleri inceleyerek sipariş verebilecek. Site ziyaretçileri aynı zamanda, anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşmayla sürekli etkileşim halinde kalarak yurt içi ve yurt dışı etkinliklerle ilgili duyurulardan da haberdar olabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanal fuar organizasyonu konusunda Türkiye’ye öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi, "Bu olağanüstü günlerde dijital olarak yapılacak bu buluşma, bir ilk olacak ve bu ilke de öncü şehir İzmir imza atacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde ve ülkemizde üretimin ve üreticinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Tasarruf sağlayacak
Platformun sunduğu en önemli özellik düşük maliyet ve yüksek verim. Önceden hazırlanmış ve eşleştirmeleri yapılmış online B2B toplantılar verimi artırırken yolculuk, konaklama ve stant maliyeti gibi masraflardan da tasarruf edilmiş olacak. Platforma katılan herkes, yeni ürün ve trendleri evlerinden çıkmadan takip edebilecek. Platformda aynı zamanda canlı etkinlik ve online seminerler yapılacak. Katılımcıları Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği üyeleri için özel olarak hazırlanan bu organizasyonun Eylül ayında tüm sektörün katılım ve ziyaretine açık olacak online SHOEXPO planlaması için de önem teşkil ediyor. “Let’s meet digital” sloganıyla düzenlenen Shoedex 2020, yeni dönem fuarcılığının alternatifi değil tamamlayıcı bir unsuru olacak.

35 ziyaretçi ülke
Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, Çekya, Fas, Filistin, Finlandiya, G. Kore, Hindistan, Hong Kong, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İsrail, İsveç, İtalya, Karadağ, Katar, Kıbrıs, Moldova, Nijerya, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan Shoedex ziyaretçi ülkeleri arasında yer alıyor

2020/05/2020-05-30-11-30-43.jpg
Bu haber 1337 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()