Saldırgana ilişkin yeni bilgiler: 'Geçen yıl Suriye'de görevlendirildi'

HDP İzmir İl Başkanlığı'na saldıran ve parti çalışanı Deniz Poyraz'ı katleden saldırgan Onur Gencer'in Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde çalıştığı dönemde Suriye'de görevlendirildiği öne sürüldü.

17 Haziran 2021 - 16:37

HDP binasına saldıran ve Deniz Poyraz'ı katleden saldırgan Onur Gençer'in daha önce Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde ATT olarak çalıştığı öğrenildi.

Birgün'de yer alan habere göre, Gençer, geçen yıl Suriye'de de görevlendirildi. Bir süredir işe gitmediği için hakkında tutanak tutulan Gençer için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne çıkışının verilmesi için bilgi gönderildi.

Valiliğin olay sonrası yaptığı açıklamada da Gençer için "sağlık çalışanıyken istifaen ayrılmış olan" bilgisi paylaşılmıştı.

Bu haber 327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()