Şakir Başak'a Genel Merkez Görevi

CHP İzmir Konak İlçe Başkanlığını başarılı şekilde sürdürmesiyle adından sıkça söz ettiren Mehmet Şakir Başak istifasıyla herkesi şaşırtmıştı.  "Gençlerin önünü açmak istiyorum." diyen Başak sürpriz bir hamleyle tekrar şaşırtmaya hazırlanıyor. 

29 Mart 2018 - 09:56 - Güncelleme: 29 Mart 2018 - 10:24

EGEPOLİTİK Bu sabah itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü'nde yer alan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yardımcılığı'yla, Konak'ta uyguladığı başarılı siyaseti Türkiye'nin dört bir yanında da uygulamaya hazırlanıyor.

Gazetemizin Başak'tan edindiği bilgiye göre "Türkiye'nin her yerinde örgütlüyüz ancak kendi aramızda yeterince örgütlü değiliz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzasıyla Tüzük'te de yer aldığı gibi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yardımcılığı'na getirildim. Verilen sorumluluğu her zaman olduğu gibi en iyi şekilde yerine getireceğim. İzmir'deki gücümüzü tüm Türkiye'ye yayacağız. Yalnız olmadıklarını hissettireceğiz." dedi. 

İmzalar Atıldı Resmen Görevde

Örgüt ve örgütler arası iletişimden sorumlu olacağı öğrenilen Başak İzmir'den tek MYK üyesi seçilen Tuncay Özkan ile birlikte çalışacak. Türkiye'nin örgütsel alanda yapılacak çalışmaların içerisinde bulunarak koordinasyon ve iletişimi sağlayacak. 

Bu haber 4906 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()