Ruhani'den Erdoğan'a İsrail mesajı

İran basınında yer alan haberlere göre İran Cumhurbaşkanı Ruhani dün Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde 'İsrail'in bölgede destek bulmasına izin vermenin tehlikeli olduğunu' söyledi.

15 Nisan 2021 - 15:24

İran basınında çıkan haberlere göre İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani dün AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi yaptı.

Press TV'nin haberine göre Ruhani görüşmede İsrail'in İran'ın Natanz kentindeki nükleer tesisine yönelik siber saldırısını da gündeme getirdi ve Erdoğan'a "Bölge ülkeleri arasındaki işbirliği güvenlik, barış ve istikrar için elzem. İsrail'in bölgede destek bulmasına izin vermenin tehlikeli olduğuna inanıyoruz" dedi.

Görüşmeye ilişkin Türkiye Cumhurbaşkanlığı'ndan henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu haber 335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()