ROTARY’DEN ÇİĞLİ BELEDİYESİ’NE TAM DONANIMLI HASTA MÜDAHALE AMBULANSI

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu, Ankara Çankaya Rotary Kulübü, Çiğli Rotary Kulübü, Çiğli Belediyesi iş birliği ve Güney Kore’den iki Rotary Kulübünün desteğiyle Çiğli Belediyesi’ne Tam Donanımlı Hasta Müdahale Ambulansı bağışladı.

15 Ocak 2021 - 09:16

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Rotary 2430 Bölge Ankara Çankaya Rotary Kulübü, Güney Kore Jeju-Tammora ve Jeju-Herb Rotary Kulüpleri ile Çiğli Rotary Kulübü ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde, Çiğli Belediyesi’ne bir adet Tam Donanımlı Hasta Müdahale Ambulansı bağışında bulundu. Sağlıklı toplum hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü bağışlanan ambulans ile çok daha fazla vatandaşa acil müdahale ve hasta nakil hizmeti sağlayabileceklerini dile getirerek projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kulüplere ve Rotary Vakfına teşekkür etti.

Rotary Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, “Güney Kore’den iki Rotary Kulübümüzün finansal desteği, Ankara Çankaya Rotary Kulübümüz ve Çiğli Rotary Kulübümüzün üstün gayreti ve desteğiyle Çiğli Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz Vakıf Projemizin pek çok insana fayda sağlaması dileğiyle emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan ise, “İçinde bulunduğumuz şu olağanüstü günlerde hiç kimsenin ihtiyaç duymaması dileğiyle bağışladığımız ambulansımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, başta Vakıf Başkanımız Alaeddin Demircioğlu ve Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü olmak üzere projemizin gerçekleşmesinde destek olan tüm kulüplere ve üyelere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber 736 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()