Roman Derneklerinden Başak' a Ziyaret

29 Aralık 2017 - 08:04

Tekrar seçilerek güven tazeleyen Konak İlçe Başkanı M.Şakir Başak’a Roman Dernekleri, Federasyonu ve Muhtarlar tarafından ziyarette bulunuldu. Başak’a Konak İlçe Yönetimine giren Ege Mahallesi Selanikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Esad Kaleli için teşekkür etden heyet Türkiye’nin en fazla Roman nüfusuna sahip ilçesinde Romanların artık yönetimde söz sahibi olmasını sorunların birlikte aşılması gerektiği vurgusunu yaptılar.

Romanların eğitim, sağlık, barınma ve özellikle istihdam gibi sorunlarının çözümü için siyasi parti yönetimlerine ve yerel yönetimlerinde daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin altını çizen ziyaretçiler sorumluluklarının arttığının farkında olduklarını da dile getirdiler .

Ziyaret sırasında hazır  bulunanlar arasında Konak Belediyesi Meclis Üyesi Ali Yangir, Yenişehir Romanları Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ve Ege Mahallesi Selanikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri, İzmir Müzisyenler ve Sahne Sanatçıları Derneği Başkan Yardımcısı Alper Yağlıdere, Ege Mahallesi Muhtarı Kemal Ersun, İzmir Roman Dernekleri Federasyonundan Göksel Ceviz, Tan Mahallesi Muhtarı Tufan Şengül,  Ülkü Mahallesi Muhtarı Sami Kalburcu, Roman Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı İlkay Pekbalıkçı, Ege Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonundan Serkan Hotamış ve İlhan Mala, İzmir Roman Çiçekçiler Derneğinden Alaaddin  Yılmaz.

 

Bu haber 1790 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()