Rock, Rap, Pop aynı sahnede Azmak Festivali’nde

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Azmak Festivali’nde müzik şenliği yaşanacak. 30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan festivale 20 bin kişinin katılması bekleniyor.

21 Ağustos 2019 - 11:06

Kaliteli müzik ve sınırsız eğlencenin adresi olacak festivalde 3 gün boyunca müzikseverler, her renk ve zevke hitap edecek müzik gruplarını yakından izlemenin izleyecek ve farklı aktiviteler ile gün boyu eğlenceyi yakalayacak.

Sert çıkışlarıyla sosyal medyada rap dünyasını ikiye bölen Norm Ender ve Ben Fero’nun da sahne alacağı festivalde; Haluk Levent, Edis, Kalben, Can Gox, Eypio, Nova Norda, Baba Zula, Gripin ve Eypio gibi müzik dünyasının en iyi yerli yıldızlar kadrosu yer alacak.

 

İyi müzik, bol eğlence ve temiz bir çevre mottosuyla yola çıkılan festival için katılımcıların doğa içerisinde özgürce vakit geçirebileceği alanlar, zengin lezzetler ve eğlence parkurları hazırlandı.

Türkiye’de ilkleri imza atmaya hazırlanan festivale 20 bin üzerinde katılımcı bekleniyor. 285 bin metrekare alanda düzenlenen festival, gölgelik alanda 8 bin çadır kapasiteli ana kamp alanı barındırıyor.

 

 

AZMAK FESTİVAL PROGRAMI

30 AĞUSTOS CUMA
Jabbar,Baba Zula,Massaka,Gripin,Norm Ender,Abdullah İnal

31 AĞUSTOS CUMARTESİ
Batuhan Kordel,Siyah Tavşan,Bossy,Ayben,Ege Çubukçu & Brok Beatz
Keisan,Hüsnü Arkan,Eypio,Anıl Piyancı,Edis,Davut G.,Şehinşah

1 EYLÜL PAZAR
Aga B,Sansar Salvo,Nova Norda,Sattas,Can Gox,Khontkar,Son Feci Bisiklet,Kalben,Büyük Ev Ablukada "Fırtınayt",Haluk Levent,Ben Fero

 

 

 

Bu haber 1183 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()