'Rıza Bey Apartmanı yerine çocuk parkı yapılsın'

Ege açıklarında meydana gelen ve İzmir’de can kaybına neden olan depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın park yapılması için kampanya başlatıldı.

17 Ocak 2021 - 01:18 - Güncelleme: 17 Ocak 2021 - 01:21

30 Ekim'de Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana İzmir’de can kaybı ile yıkıma neden olan depremin ardından yıkılan ve ağır, orta hasarlı olup yıkım kararı verilen binaların yerine yenilerinin yapılması için çalışmalar başlatılacak.

Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı da bunlardan biri. Depremin ardından çöken apartmandaki arama kurtarma çalışmalarında 19 kişi sağ kurtarılırken 34 kişi yaşamını yitirmişti. Bayraklı'da yalnızca Rıza Bey Apartmanı'nın bulunduğu alanın afet bölgesi ilan edilmesi de tepkilere yol açmıştı.

Bu haber 1070 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()