Reklamında Tayvan'ı 'ülke' olarak gösteren Snickers Çin'den özür diledi

ABD merkezli çikolata şirketi Mars, Snickers ürünü için hazırlanan ve Tayvan'ın bağımsız bir ülke olarak gösterildiği reklamı sebebiyle Çin'den özür diledi.

07 Ağustos 2022 - 14:23

Snickers çikolatalarının üretici firması Mars Wrigley, Tayvan'ı bağımsız bir ülke olarak gösteren reklamı sebebiyle sosyal medya üzerinden özür metni yayınladı.

Sputnik'in aktardığına göre, üretici firma Mars Wrigley, Snickers China Weibo hesabından Çin'e yönelik bir özür yayınladı ve ilgili içeriğin değiştirildiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Mars Wrigley, Çin'in milli egemenliğini ve toprak bütünlüğünü tanıyor ve iş operasyonlarını Çin'in yerel yasa ve düzenlemelerine uygun şekilde yürütüyor."

Bu haber 288 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()