Raci Şaşmaz hakkında suç duyurusu

SPK, Denge Yatırım Holding hakkında yürütülen inceleme neticesinde Raci Şaşmaz hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

19 Mayıs 2022 - 19:43

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Denge Yatırım Holding'in hesap ve işlemlerinin incelenmesinin ardından, aralarında yapımcı Raci Şaşmaz'ın da bulunduğu 2 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

SPK, Denge Yatırım'ın bağlı ortaklığı Toma Finance Limited'in kârının ve mal varlığının ticari hayatın basiret ve dürüstlük ilkelerine aykırı olarak ilişkili taraf lehine azaltıldığının ve Toma Finance Limited kayıtlarında muhasebe hilesi yapılarak Denge Yatırım'ın konsolide finansal tablo ve raporlarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlendiğinin tespit edilmesi üzerine, Raci Şaşmaz ve Cemaladdin Çoban hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

Bu haber 405 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()