Putin: Mevcut kapitalizm yolun sonuna geldi

Rusya Devlet Başkanı Putin, kapitalizmin 'giderek daha karmaşık hale gelen çelişkiler hırsından' bir çıkış yolu sunamadığını söyledi.

22 Ekim 2021 - 11:50

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevcut kapitalizm modelinin sınırlarına ulaştığını söyledi.

Putin, Perşembe günü Valdai Uluslararası Kulübü'nün bir toplantısında yaptığı konuşmada, "Herkes, ülkelerin ezici çoğunluğunda sosyal yapının temeli olan mevcut kapitalizm modelinin yolun sonuna geldiğini söylüyor" dedi.

Putin, mevcut iktisadi sistemin artık "giderek daha karmaşık hale gelen çelişkiler hırsından" bir çıkış yolu sunamadığını söyledi.

Rusya Devlet başkanı, "Her yerde, en zengin ülke ve bölgelerde bile, maddi zenginliğin eşit olmayan dağılımı, eşitsizliğin ağırlaşmasına yol açıyor" dedi.

Bu haber 201 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()