PTT DAİRE BAŞKANLARINA 8 BİN LİRAYA MONT ALDI CHP’DEN TEPKİ GECİKMEDİ

Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü’nün daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya da ayakkabı aldığı ortaya çıktı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen sosyal medya hesabından faturaları paylaştı.

28 Mart 2023 - 18:46

Konuyla ilgili tepkisini dile getiren Antmen konuyu TBMM gündemine taşıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanması için verdiği soru önergesinde “Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü’nün ekonomik krizin ortasında ve depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının beklediği bir ortamda pahalı ayakkabı, mont, ceket ve gömlek almasını doğru buluyor musunuz?” diye sordu.

 

Antmen, önergesinde Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü’nün deprem bölgesinde görev yapan daire başkanlarına 7-8 bin liralık montlar, 3-4 bin liralık ceketler ve 6-7 bin liralık ayakkabıların alındığının ve bunların faturalarının ortaya çıktığını ifade etti.

 

Alpay Antmen’in önergesinde yer alan sorular şu şekilde;

 

– Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü’nün ekonomik krizin ve depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının beklediği bir ortamda pahalı ayakkabı, mont, ceket ve gömlek almasını doğru buluyor musunuz?

 

– Lüks için ayrılan bu bütçe çadır, battaniye ve hijyen malzemesi bekleyen depremzede vatandaşlara ayrılsaydı daha doğru olmaz mıydı?

 

– Diyarbakır’da bu eşyaları alan daire başkanları kimlerdir? Neden bu kadar pahalı aksesuar ve elbise alınmasına ihtiyaç duymuşlardır?

 

– 2023 Ocak ayından, önergenin yanıtlandığı tarihe kadar geçen sürede Diyarbakır PTT Başmüdürlüğünün daire başkanları, müdür, yönetim kurulu üyeleri ve şefler için aldığı eşya ve hediyelerin tutarı nedir? Bunlar nelerdir?

 

– İller sırasıyla ve ayrı ayrı belirtilmek üzere; 2023 Ocak ayından, önergenin yanıtlandığı tarihe kadar geçen sürede PTT Başmüdürlüklerinde daire başkanları, müdür, yönetim kurulu üyeleri ve şefler için alınan eşya ve hediyelerin tutarı nedir? Bunlar nelerdir?

Bu haber 403 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()