Polis adliye koridorunda avukata kafa attı

Batman’da bir polis memuru, adliyeden kaçmaya çalışan şüpheliye yumruk attı. Bu muameleye tanık olan avukatlar polise karşı çıktı. Polis bu kez de Avukat Orhan Alpkaya’ya kafa attı.

03 Temmuz 2022 - 10:55

Batman’da, hırsızlık suçuna karışan İ.T. hakkında geçen 14 Nisan’da tutuklama kararı verildi. Lavaboya gitmek istediğini söyleyen İ.T. kaçmaya çalıştı. Polisler arkasından koşarak İ.T.’yi yakaladı.

Kamera görüntülerine göre polis M.G., iki polisin kolları arasındaki İ.T.’ye telsizi tuttuğu eli ile vurdu.

Halk TV'de yer alan habere göre, İ.T., daha sonra adliye koridoruna götürüldü. İ.T.’nin yumruklandığını gören Avukat Gülbahar Kaya, yapılan muameleye karşı çıktı. İddiaya göre M.G. kadın avukata "Sen kimsin! Uzaklaş buradan, çok gerginim" dedi. Bu diyaloğa tanık olan Avukat Orhan Alphan, "Sakin ol, neden gerginsin" diye cevap verdi. M.G. ise "Anan erkek doğurmuş, vursana" dedi ve Alphan’a kafa attı. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Avukatta kafa kırığı oluştu

Polis M.G., Avukat Alphan’ın "erkeksen vursana" dediğini, küfrettiğini, elini boğazına doğru götürdüğünü savunarak "Refleks olarak kafamı ileri doğru ittim, yaralama kastım yoktu. Bu şahıs üzerime çullandı ve yumruk attı" dedi. Avukat Alphan’da kafa kırığı oluştu.

Polis tayin edildi

M.G.’ye Batman 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde kasten yaralama suçundan beş yıldan az olmamak kaydıyla hapis cezası istemiyle dava açıldı. İlk duruşma 20 Ekim 2022’de görülecek.

Bu arada polis M.G, olaydan sonra Batman'dan Aydın'a tayin edildi.

Bu haber 385 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()