Polat ve İduğ'dan BornovaIı Esnafa AVM Sözü

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ’la birlikte Yeşilova Abdi İpekçi Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

12 Mart 2019 - 12:31 - Güncelleme: 12 Mart 2019 - 16:34

Polat, birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri ve büyük mağazalar nedeniyle küçük esnafın büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, “Ekonomimizin belkemiği olan küçük esnafımızın desteklenmesi şart” dedi. Polat, Başkan Adayı Mustafa İduğ’dan göreve gelmesi durumunda yeni AVM’lere izin vermeyeceği konusunda söz aldı.

 

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde İzmir’de çalışmalarına son hızla devam ediyor. CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ’la birlikte esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyen Polat, alışveriş merkezleri ve büyük mağazalar nedeniyle zor durumda olan küçük esnafın desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Polat, İduğ’dan başkan seçilmesi durumunda yeni alışveriş merkezlerine izin vermeyeceği konusunda söz aldı.

 

YEŞİLOVA’DA ESNAF ZİYARETİ

CHP’li Polat ve İduğ, Bornova Yeşilova Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. Ekonomide son dönemde yaşanan sıkıntıların en fazla küçük esnafı etkilediğini vurgulayan Polat, birbiri ardına, plansız bir biçimde açılan alışveriş merkezleri ve büyük mağazaların küçük esnaf açısından büyük sıkıntı yarattığına değindi.

 

 

“ESNAFIMIZ EKONOMİMİZİN BEL KEMİĞİ”

Abdi İpekçi Caddesi’nde küçük esnafı alışveriş merkezleri ve büyük mağazaların çevrelediğini, ayakta kalma mücadelesi veren esnafın her geçen gün kan kaybettiğini anlatan Polat, “Borçla borcunu kapatan, artık siftahı unutan bir ekonominin daha fazla yol alması mümkün değil. CHP olarak üreten, büyüyen, hakça bölüşen bir ekonomi için mücadele ediyoruz. Ekonomimizin bel kemiği ve baştacımız olan küçük esnafımızın ayakta kalması için desteklenmesi şart” dedi.

Polat, Başkan Adayı İduğ’dan göreve geldiğinde yeni AVM’lere izin vermemesi konusunda söz aldı. Belediye Başkan Adayı İduğ ise Bornova’nın ve Bornovalılar’ın sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Her kesimin sorunlarını dinleyip, birlikte çözüm üreteceğiz. Şeffaf ve güçlü bir iletişim kurup, geleceğin Bornovası’nı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 1254 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()