Piriştina'dan Sömestr için Onlarca Sürpiz

Buca’da yarıyıl tatili için on binlerce çocuğa müjdeli haber Başkan Amcaları Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan geldi.

15 Ocak 2019 - 10:37

2018-2019 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar tatil boyunca ücretsiz olarak mahallelerinde 12 D filmler, çadır tiyatroları, Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde animasyon filmler ve Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde kukla tiyatrosu izleyebilecek, Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme kurslarına katılabilecek.

Karne hediyesi heyecanı yaşayan çocuklar için ilk etkinlik 19 Ocak Cumartesi günü Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Saat 16:00’da başlayacak “Dostluk Şarkısı Sakinleri Kukla Oyunu ve Worksshop” ile çocuklar kahkahaya boğulacak.

21 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde animasyon film gösterimleri yapılacak. 21 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme kursları düzenlenecek. Tatil boyunca ayrıca mahallelerde 12 D film gösterimleri ile çadır tiyatroları çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak. Etkinliklerin tümü ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Öte yandan,  çocuk ve gençlerin boş zamanlarını doğru değerlendirebilmeleri için sporu her alanda ulaşılabilir kılan, “Buca’da yüzme bilmeyen kalmayacak” hedefiyle açtığı ücretsiz yüzme kurslarında 5 yılda yaklaşık 40 bin Bucalıya yüzme öğreten Buca Belediyesi, yarıyıl tatilinde de ücretsiz yüzme kursları açarak öğrencilere keyifli tatil imkanı yaratacak. Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sömestre tatili boyunca sürecek.

Buca Belediyesi’nin ücretsiz tatil aktivitelerine katılmak isteyen öğrenciler Kültür Müdürlüğü’nün 439 10 10 ( 3151-3158) no’lu telefonunu arayarak ayrıntılı bilgi alabilir.   

Bu haber 4578 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()