Pınarbaşı, Sonbahar Şenliği’ne hazır

Bornova’nın köklü semtlerinden Pınarbaşı, ‘Sonbahar Şenliği’ne hazır. Bornova Belediyesi’nin 13 Ekim Pazar günü düzenleyeceği Şenlik, Çamlık Parkı’nda saat 11.00’de başlayacak.

09 Ekim 2019 - 11:48

Çocuklara yönelik etkinliklerle öne çıkan Şenlik’te palyaçolar; yüz boyama ve sosis balonlar ile miniklerin renkli bir gün geçirmesini sağlayacak. Nostaljik sokak oyunlarıyla eğlenecek çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak. Pamuk şeker, kağıt helva ve geleneksel macun ikram edilecek. Kurulacak stantlarda el emeği ürünler sergilenecek. Çocuk tiyatrosu ve halkoyunları gösterilerinin de yer aldığı Sonbahar Şenliği’nde, Türk Halk Müziği Sanatçısı Selda Kesgi bir konser verecek. 

Bu haber 775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()