Pfizer ve BioNTech, 2021 için Koronavirüs aşısı üretim hedefini 2.5 milyar doza çıkardı

Yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) karşı aşı geliştiren BioNTech ve Pfizer, 2021 için aşı üretim hedefini 500 milyon doz daha artırarak 2.5 milyar doza yükseltti.

30 Mart 2021 - 17:33

Financial Times'ta yer alan habere göre, BioNTech'ten yapılan açıklamada, iyileştirilen üretim süreçleri, tedarik ağının genişletilmesi gibi nedenlerle, Koronavirüs aşısının üretim kapasitesini artırma kararı aldıkları belirtildi. 

BioNTech, gelecek günlerde kapasite ve tedarik ağına ilişkin yeni kararların da alınabileceğini söyledi. Şirket bugüne kadar 200 milyon doz Koronavirüs aşısı sağladıklarını söyledi. 

BioNTech ve Pfizer bu yıl toplam 1.4 milyar doz Koronavirüs aşısı siparişi aldı. BioNTech, gelecek anlaşmaların da olduğunu belirtti. 

Bu haber 626 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()