Parklarda Çocuklar İçin Bakım ve Onarım Çalışması Yapılıyor

Aliağa Belediyesi kentteki parkların ve oyun gruplarının daha modern hale gelmesi ve çocukların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda oyunlar oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, kentin dört bir yanındaki parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

23 Ocak 2021 - 13:16

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, belirlenen program kapsamında mahallelerdeki parkların bakım ve onarımını yapıyor. Çalışmalar kapsamında parklarda bulunan oyun grupları, park mobilyaları, basketbol ve voleybol sahaları, açık hava spor aletleri ve oturma grupları elden geçiriliyor. Oyun grupları, duvarlar ve park mobilyaları üzerlerine yazılan hoş olmayan yazılar boya ile kapatılıyor. Ekipler, Hilal Masa’nın ALO 153 ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp, Telegram ve BiP hattına vatandaşlar tarafından iletilen talepler doğrultusunda da parklarda çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

Aliağa’nın daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık vermek üzere, dinlenme, gezinti, park ve çocuk oyun alanları ile yeşillendirilmiş alanların sayısını artırmak içinde çaba sarf ediyor.

Bu haber 554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()