PANDEMİ SÜRECİNDE TÜM ENSTRÜMANLARI ÇALARAK YENİ ALBÜMÜNÜ YAYINLADI!

Pandemi dönemi ilhamı oldu

09 Temmuz 2020 - 10:54

Türkiye ve Yunanistan arasında kültür-sanat, kent ve müzik tarihi çalışmaları yöneten İzmirli müzisyen Evrim Ateşler, COVID -19 pandemisi döneminde gitardan buzukiye, curadan neye, bastan vurmalı çalgılara kadar tüm enstrümanları kendi stüdyosunda çalıp kaydederek, kendi bestelerinden oluşan yeni albümü –benimkiler- anlamına gelen “Ta Dika Mou” yu yayınladı. 

COVID – 19 salgını dönemindeki karantina sürecinde, tüm aşamalarını stüdyosunda tek başına oluşturduğu ve tamamı kendi bestelerinden oluşan Türk - Yunan müziğini birlikte yoğurduğu albümün ses mühendisliği, mix-master işlemleri ise Atina’da ünlü müzisyen, ses insanı Dimitris Sintos tarafından tamamlandı. Albüm, Yunanistan’dan Türkiye’ye ve Amerikalı prodüksiyon şirketi aracılığı  tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Karantina döneminde, stüdyosunda verdiği konserlerle dinleyicilerine moral veren Evrim Ateşler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube kanalı aracılığıyla da 2 canlı konserle hemşerileriyle buluşup onlar için moral konseri vermişti. 

Evrim Ateşler Kimdir?

İzmir’de dünyaya gelen müzisyen ve solist Evrim Ateşler, pek çok batı ve doğu enstrümanını (piyano, gitar, ney, klarnet, akordeon, ud, buzuki, cura, vurmalı çalgılar) çalıyor. Uzmanlık alanı İzmir kent tarihi şarkıları Smyrneika ve “Greek Blues” müziği olarak da bilinen “Rembetiko” şarkılarını Türkiye’de ve dünyada en iyi yorumlayan sanatçılardan biridir.  Ateşler, aynı zamanda, tiyatro oyunları ve sinema film müziklerine yönelik olarak aktif bir besteci ve aranjör olarak da tanınıyor.

Bu haber 7680 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()