Özgener’e “35” numara destek

İzmir'in "Şimşekler"i olarak anılan İzmirspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürkan ile Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu İzmir Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Özgener’i ziyaret ederek Özgener'in adının yer aldığı 35 numaralı formayı hediye etti. İzmir takımlarının daha iyi bir konumda olması gerektiğini söyleyen Özgener ise, “Takımlarımızın birinci lige çıkması en büyük hayalimiz. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

14 Mart 2018 - 12:03

İzmir’in asırlık kulüplerinden İzmirspor, Süper Amatör Ligi Beyaz Grup’tan çıkmayı hedeflerken kulüp Başkanı Mustafa Gürkan ile Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu, İZTO Başkan Adayı Mahmut Özgener’i ziyaret etti. İzmirspor için kısa, orta ve uzun vadede nelerin yapılabileceği konularını ele aldıklarını söyleyerek, “İzmirspor’u öncelikle 1. Lig’de görmek istiyoruz. Bunun için elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım. Göztepe’nin ardından diğer İzmir takımlarını da Süper Lig’de görmek en büyük arzumuz” diye konuştu.   

 

“SPOR, EKONOMİ DEMEKTİR”

Maçları sadece spor olarak görmemek gerektiğini kaydeden Özgener şöyle konuştu: “Spor demek, kent ekonomisinin gelişmesi, konaklamadan yiyecek sektörüne kadar onlarca sektörün daha fazla kazanç sağlaması demektir. Bunun bilincinde olarak, sporu ve spor yoluyla eğitimi tüm kent halkına yaşatabilmek için İZTO bünyesinde çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Tek branşta değil, her sporda atılım yapılabilmesi adına uluslararası uzmanların, ülkemizin en iyi spor kurumlarının, kulüplerimizin eşliğinde orta ve uzun vadeli stratejik planlar oluşturarak, üyelerimizin spor ekonomisinden daha fazla pay almasının önünü açacağız.”

 

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ise, İZTO seçimleri için Özgener’e başarı dilediklerini vurgulayarak, “Ayrıca sayın Özgener’den takımımızla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Kendisinin değerli fikirlerini duyma imkanı bulduk. Mahmut Özgener’in İZTO’da; İzmirspor’un ise liglerde başarılara imza atacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

Fotoğrafaltı: İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan (solda) ile Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu (sağda), İZTO seçimleri için Mahmut Özgener’e başarılar dileyerek üzerinde Özgener’in isminin bulunduğu 35 numaralı formayı hediye etti.  

 

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()