Özel Öğrencilerin Muhteşem Kep Töreni

İzmir Özel Eğitim-İş Uygulama Merkezi ve Karşıyaka Mesleki Eğitim Merkezi özel öğrencilerinin mezuniyet töreni muhteşem oldu.

03 Mayıs 2019 - 10:27

İzmir Özel Eğitim-İş Uygulama Merkezi ve Karşıyaka Mesleki Eğitim Merkezinde özel gereksinimli43 öğrencinin mezuniyet gününde duygulu anlar yaşandı.

İzmir Özel Eğitim-İş Uygulama Merkezi Ve Karşıyaka Mesleki Eğitim Merkezinde 4 yıl boyunca eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere sosyal yaşam becerileri, toplumsal uyum, iş ve meslek bilgisi alanlarında eğitim verildi.

Mezuniyet sonrası yaşamlarında kendi başlarına hareket etme ve toplum içinde var olma mücadelesi verecek olan öğrencilerin mezuniyet günü nedeniyle okulda bir program düzenlendi.

Mezuniyet programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İl Emniyet Çocuk Şube Müdürü Zeynep Erdoğan Derse, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet töreninde Okul Müdür Vekili Nurullah Üstün, Öğrenci velisi Aycan Gönenç ve öğrencilerden Ceren Özmen birer konuşma yaptılar.

Müdür vekili Üstün, öğrencilerinin mezuniyet sonrası yaşamlarında kendi başlarına hareket etme ve toplum içinde var olma mücadelesi vermelerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Velileri temsilen konuşan Aycan Gönenç 4 yıl boyunca okula gidip geldiklerini belirterek çocuğu Çınar’ın okula devamını başarı olarak gördüğünü belirterek şunları söyledi. “Biz bazen bu işi başaramayacağımızı düşündüğümüzde öğretmenler ‘merak etmeyin bunu başaracağız’ demeleri bizi çok mutlu etti.”

Özel öğrenci Ceren Özmen yaptığı konuşmada kendilerine yapılan bunca yıllık yatırımın karşılığını verecekleri günün geldiğini belirterek şunları söyledi. “Zorlu o kadar da zevkli 4 yıllık bir maratonun sonuna geldik. Asıl bundan sonra zorlu bir maraton koşusuna başladığımızın farkındayız. Okulumuzda öğrendiklerimizi uygulayabileceğimiz yaşam alanlarına sahip olacağız.”

Sembolik diplomalarının dağıtımından sonra öğrenciler okul yönetici ve öğretmeleri ile birlikte sahnede keplerini fırlattı. Çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

 

Bu haber 1983 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()