Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları'ndan Coşkulu Mezuniyet

Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi son sınıf öğrencileri ile vedalaştı.

14 Haziran 2019 - 16:32 - Güncelleme: 14 Haziran 2019 - 16:35

Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları hem Anadolu Lisesi hem de Fen Lisesi son sınıf öğrencilerini coşkulu bir mezuniyet töreniyle yolcu etti. Anadolu Lisesinden 46, Fen Lisesinden 15 öğrencinin mezun olduğu törende duygusal anlar yaşandı.

Mezunlar sırayla diplomalarını alarak, sahneye çıktılar. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar. Konuşma yapan öğrenciler, okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederek; bu zorlu yolda kendilerine destek verdikleri için teşekkürlerini dile getirdi.

Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Fen Lisesi Müdürü Hasan Doğan Özen, “Öğrencilerimizin üniversite sınavındaki başarısı yüksek olacak. Son 2 yılı üniversiteye hazırlık sürecini, yoğun geçirdik. Üniversiteleri tanıtarak, geziler düzenledik. Çeşitli öğretim üyeleri okulumuza geldi. Bilinçli tercihler için öğrencileri yönlendirdiniz. Deneme sınavları yaparak, stresi azaltmaya çalıştık. Anadolu Lisesi’nde hem sayısal hem eşit ağırlık öğrencilerimiz var. Hukuk, işletme, iktisat, mühendislik ve öğretmenlik. Fen Lisesi’nde       Tıp, Mühendislik olacak gibi görünüyor. ODTÜ isteyen mezunlarımızın sayısı oldukça fazla” dedi.

Mezuniyet töreninde oldukça duygusal anlar yaşadıklarını dile getiren Özen, “Mezunlarımızın okul ve öğretmenlerimize bağlılığını mezuniyet töreninde de yaşadık. Okulumuzda ilk üçe giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Bayrak devir teslimi sırasında duygusal anlar yaşadık. Çok çalıştık, birlikte güldük, eğlendik, sevindik, birbirimize destek olduk. Birimiz hepimiz için elimizden gelenin en iyisini yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize üniversite sınavında başarılar dileriz. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Hidayet Erdoğan olmak üzere, tüm müdür ve idarecilerimize, öğretmenlerimize, bütün öğrencilerimize ve velilerimizin hepsine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

2019/06/2019-06-14-16-35-39.jpg
Bu haber 1380 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()