Ozan Engin Sürel: Kim olduğunuz ve ne çektiğiniz önemli

Ülkemizi Uluslararası yarışmalarda temsil eden, şimdiye kadar 4 tane uluslararası ödül alan başarılı portre fotoğrafçısı Ozan Engin Sürel bir dergiye verdiği röportajda "portre fotoğraf aşığıyım" ifadelerine yer verdi.

02 Aralık 2020 - 23:23

Uluslararası bir şirkette yönetici olan ve hobi olarak Portre Fotoğrafçılığı'yla ilgilendiği ifadelerine yer veren Ozan Engin Sürel, fotoğraf makinası olmayan fotoğraf tutkunu olanların hiç bir şekilde vazgeçmemesini ve cep telefonlarıyla çekim yaparak üretmelere devam etmeleri tavsiyelerinde bulundu.

İlk çektiği fotoğrafın vasat olduğuna değinen, sosyal medya da Portreavcısı ismiyle tanınan Ozan Engin Sürel, "İlk fotoğrafım, fotoğraf makinemi aldığım akşam evde çektiğim oğlumun oyuncaklarından biriydi. Bir sanat eseri ortaya çıkacağını düşünerek, güzel bir kompozisyon hazırladım ve fotoğrafı çektim. Sonuç tam bir felaketti.. Patlamış ışıktan, oyuncağın ne olduğu bile belli olmuyordu. Oyuncak duruyor, fotoğrafı sildim." ifadelerine yer verdi.

Fotoğraf kompozisyonlarından kullandığı ekipmanlara kadar çok önemli bilgiler aktaran Portre Fotoğrafçısı Ozan Engin Sürel; "Ne ile çektiğiniz değil, sizin kim olduğunuz ve ne çektiğiniz en önemli olan. Cep telefonu ile çekilmiş ve dünyanın önemli moda dergilerinde yayına girmiş bir çok fotoğraf var." ifadeleriyle de başarılı olmak için pahalı makinalara ihtiyaç olmadığını dile getirdi.

Bu haber 3362 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()