Oran, "Festivallerle Milyonları Çeşme'de Ağırlayacağız"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "Düzenleyeceğimiz çeşitli festivallerle milyonları Çeşme'de ağırlamaya devam edeceğiz. Çok güçlü ve iddialı organizasyonlarla, rüzgarımızı, plajlarımızı, denizimizi, tarihi zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız" dedi.

08 Nisan 2019 - 11:28

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Alaçatı Ot Festivali'nin sona ermesinin ardından bir açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, çeşitli festivallerle Çeşme’de milyonları ağırlamaya devam edeceklerini ifade ederek, “31 Mart’ta baharı müjdeledik. Ot festivalimizde yüzbinlerle bu sevincimizi paylaştık. Alaçatı Ot Festivali'nin, yaşanan ekonomik kriz içerisinde, esnafımıza, turizmcilerimize nefes aldırdığını düşünüyorum" diye konuştu. 

 

"Yüzbinlerce kişi Alaçatı'da sevgiyle kucaklaştı"

 

Alaçatı Ot Festivalimizde  ülkemizin dört bir köşesinden yüzbinlerce kişiyi misafir ettiklerini söyleyen Oran, "Yüzbinlerce kişi Alaçatı’da sevgiyle kucaklaştı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, güven içerisinde bir festival süreci geçirmemize destek olan emniyet güçlerimize, katkıları ve müthiş misafirperverliği ile festivalimize güç katan büyük Çeşme aileme, yağmura rağmen Alaçatı sokaklarını bir an olsun boş bırakmayan yüzbinlerce misafirimize teşekkür ediyorum” diye belirtti. 

 

"Çeşme, herkesin mutlu olduğu bir yer olarak anılacak"

 

Bu yıl turizm sezonunun da aynı yoğunlukta geçeceğine inandığını vurgulayan Oran, "Seçim sürecinde  ısrarla ifade ettiğimiz gibi farklılıklarımızı zenginlik olarak gören, sevgi ve hoşgörüyü daim kılan, herkesi kucaklayan anlayışımızla Çeşme’de işimizi ve aşımızı büyüteceğiz. Çok güçlü ve iddialı organizasyonlarla, rüzgarımızı, plajlarımızı, denizimizi, tarihi zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız. Hepsinden önemlisi Çeşme, üreten, paylaşan, gülümseyen, sevgiyi çoğaltan, herkesin her kesimin mutlu olduğu bir yer olarak anılacak” şeklinde konuştu.

 

DSCN6231.JPG

DSCN6337.JPG

DSCN6117.JPG

Bu haber 1048 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()