Olten Filarmoni Orkestrası ile ‘’İspanya’da Bir Gece’’

Olten Filarmoni Orkestrası altıncı sanat sezonunda 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “İspanya’da Bir Gece” konseri düzenliyor. Tulio Gagliardo Varas konuk şefliğinde, gitarist Ezgi Anıl solistliğindeki konser, İspanyol koreograf Carlos Vilan’ın Flamenko dansıyla 19 Şubat Çarşamba akşamı İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

18 Şubat 2020 - 11:14

İzmir’in ilk özel orkestrası olan Olten Filarmoni Orkestrası Sevgililer Günü Özel konserinde İspanyol müziğini ve danslarını sanatseverlerle bir araya getiriyor. Konuk Şef Tulio Gagliardo Varas ve solist Ezgi Anıl’ın gitarıyla büyüleyeceği eşsiz müzik gecesine, İspanyol koreograf Carlos Vilan Flamenko dansıyla eşlik ediyor.

İspanya’da Bir Müzik Gezintisi

Solist Ayşe Yazgan Batıgün ve Besteci Avni Anıl’ın oğlu olarak 1975 yılında İzmir’de dünyaya gelen solist Ezgi Anıl, Flamenko ve emprovize çalışmalarına olan ilgisi sonucu 1998 yılında Madrid’e gidiyor. Paco De Lucia’ya olan aşırı hayranlığı nedeniyle burada “Paquito” takma adını alan Ezgi Anıl’ın Flamenko’ya olan özel ilgisi nedeniyle Sevgililer Günü Özel Konseri planladıklarını dile getiren Olten Sanat İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten, “Olten Sanat Koordinatörü Akgün Çavuş’un katkılarıyla, gitarist Ezgi Anıl, Konuk Şef Tulio Gagliardo Varas ve Carlos Vilan’ın Flamenkosuyla bu unutulmaz Sevgililer Günü gecesine bütün İzmirlileri davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Olten Filarmoni Orkestrası ile İspanya’da Bir Gece Konseri 19 Şubat saat:20.30’da İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu haber 2405 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()