Oğuz "Emek bizim için en yüce değer"

“İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığı verilmeli” anlayışıyla hareket ettiklerini her fırsatta dile getiren Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz tarafından belediye bünyesindeki personele her türlü market alışverişinde kullanabilecekleri kart dağıtıldı.

14 Ekim 2019 - 14:24 - Güncelleme: 14 Ekim 2019 - 14:31

Urla Belediyesi Şantiye Alanı’na giderek emektar işçilere kartlarını takdim eden Başkan Oğuz; “Emek, bizim için en yüce değer. İşçimizin alın teri kurumadan parasını vermek, bizlerin en birincil görevi. Bizler bütün çalışanlarımıza eşit davranıyoruz. Eşit işe eşit ücret için her türlü tedbiri alıyoruz. Bizim en büyük hedefimiz bütün emekçi arkadaşlarımızın hak ettiği ücreti almalarını sağlamak. Bununla ilgili olarak bizler üstümüze düşen kısmımız da gelirlerimizi artırmak için her türlü tedbiri alıyoruz. Önümüzdeki süreçte, bütçemiz el verdiği sürece emekçilerimiz için çalışma şartlarını daha iyi hale getirmek için çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar canla başla çalışan bütün emekçi arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu alışveriş kartını iyi günlerde kullanmanız dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Urla Belediyesi Şantiye Alanı’nda çalışan personeller Başkan Oğuz’a teşekkür etmek adına çiçek takdim etti. Alışveriş kartları çalışanlara her ay düzenli olarak verilecek.

 

Bu haber 674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()