Ödüllü kadın girişimciden şarküteri cafe

Bilge Çiftliği’nden İzmir’de bir ilk: Şarküteri cafe

27 Ocak 2020 - 11:29

5 yıl önce genç kadın girişimci Bilge Altınmakas Özgenoğlu tarafından kurulan Bilge Çiftliği, bu kez İzmir’de ilk kez şarküteri cafe konseptiyle şube açtı. Doğal gıda alanında yaptığı çalışmalarla pek çok girişimcilik ödülüne layık görülen Bilge Çiftliği, şarküteri cafe sayısını bu yıl içinde artırmayı planlıyor.

 

Gıda sektöründeki tecrübesi ile 2015 yılında doğal gıda markası Bilge Çiftliği’ni yaratan Bilge Özgenoğlu, kısa sürede başarı hikayesi yazdı. Doğal beslenme konusunda farkındalık yaratarak kurduğu Bilge Çiftliği doğal gıda markası ve internetten gıda satışı yaptığı shop.bilgeciftligi.com adlı alışveriş sitesi ile dikkat çeken Özgenoğlu, şarküteri cafe konseptiyle ilk şubesini de Bornova’da açtı.

 

Bilge Çiftliği Şarküteri Cafe’de, glutensiz ürünler, bebek ve çocuklar için özel üretilen çikolatadan tarhanaya kadar katkısız yiyecekler, özel ithal peynir ve soslar, ayrıca yerel üretim kooperatiflerin sağlıklı ve ulaşılabilir fiyatlı ürünlerinin yer aldığı mekanda soğuk sandviç, atıştırmalık ve tatlılar eşliğinde çay-kahve servisi de yapılıyor.

 Yeni şubeler yolda

 

Kurulduktan kısa bir süre sonra Capital ve Ekonomist’in Anadolu Markaları Yarışması’nda Küçük İşletmeler Dalı Birinciliği, Amerika Packing Of World Platformu’nda ambalaj tasarımı ödülü ve Facebook Shemeansbusiness Projesi’nde Türkiye’nin Başarılı 20 Kadın

Girişimcisi gibi birçok layık görülen Özgenoğlu, sosyal sorumluluk çalışmalarına da destek veriyor. Yüksek kimya mühendisi olan Özgenoğlu, doğal gıdaya karşı büyük bir ilginin olduğunu ve bu yıl içinde yeni şubeler açacaklarını belirterek şu bilgileri verdi: “Giderek doğallıktan uzaklaşan gıda sektöründe beslenmenin insan hayatını ne kadar olumsuz etkilediğinin farkındayız. Bilge Çiftliği serüvenimiz de böyle başladı. ‘Sağlıklı beslenme, sağlıklı bireyler’ felsefemiz ile yoğunlaştırılmış kalite kontrol ve ar-ge çalışmaları ile Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş doğal gıda ürünlerimizi tüketicilerimizle paylaşıyoruz. Başarımız franchise teklifleri ile taçlandı. İlk şubemizi bir girişimci ile ortaklaşa açtık. Bu yıl içinde yeni şubeler vermeyi planlıyoruz.” 

Bu haber 1126 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()