Ödemiş’te hayırseverler unutulmadı

Gönülden desteğe teşekkür plaketi

08 Temmuz 2020 - 16:21

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecindeki yardım faaliyetlerine destek sunan hayırseverlere plaketle teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Koronavirüs ile mücadele sürecindeki zor günlerde sergilenen dayanışmanın daima hatırlanacağını söyledi.

Ödemiş Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele sürecinde sahada alınan önlemlerin yanı sıra tedbir için geçici olarak kapatılan işyerlerinde çalışanları ve ihtiyaç sahiplerini de yalnız bırakmadı. Ödemişli hayırseverlerin de katkılarıyla dayanışmanın en güzel örneği sergilenirken ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek ulaştırıldı. Erzak ve temizlik malzemesi paketleriyle zor günlerde yardım eli uzatıldı.

Zor günlerde sergilenen dayanışmaya katkı sunan hayırseverleri unutmayan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, özellikle her gün ihtiyaç sahipleri için açılan mutfağa ve diğer yardım faaliyetlerine katkı sunanlara teşekkür plaketi verdi.

 

“Biz büyük bir aileyiz”

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcıları Özay Kaptan ve Feridun Azeroğlu ile birlikte hayırseverleri ziyaret ederek plaketlerini takdim eden Başkan Eriş, “Biz her zaman büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Büyük aileler zor zamanları dayanışmayla, güç birliği ile aşar. Biz de Koronavirüs ile mücadelemizde yaşadığımız zor günlerde büyük bir aile olarak yüreklerimizi kenetledik. Olan olmayanla paylaştı. Gönül zenginliğini bizimle paylaşan hayırseverlerimizin de büyük katkılarıyla her gün binlerce kişiye sıcak yemek desteğimiz ulaştı. Bu zor günlerdeki dayanışma ruhu ve hayırseverlik daima hatırlanacak. Zorda kalana el uzatmak için başlattığımız dayanışmaya sunulan gönülden katkı için Ödemiş ailesi adına teşekkür etmek istedik. Bu büyük dayanışmanın birer anısı olarak hazırladığımız plaketleri sunarken hayırseverlerimizle bir arada olmanın güzelliğini de yaşıyoruz. Bir kez daha yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber 2881 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()