Ödemiş Belediyesi'nden 100. yıl şiir ve resim yarışması

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi’nin yarının büyükleri için düzenlediği “Şiir ve Resim Yarışması” devam ediyor.

16 Nisan 2020 - 12:47 - Güncelleme: 16 Nisan 2020 - 13:09

Ödemiş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 100. yılında şiir ve resim yarışması düzenledi. İlkokul ve ortaokul kategorisinde dereceye girenlere sürpriz ödüllerin verileceği yarışma için son başvuru tarihi 21 Nisan 2020 olarak belirlendi. İlk Meclisin açılmasının öneminin vurgulanması ve ulusal değerlere sahip çıkılması konulu şiir ve resim yarışmasına Ödemiş’teki ilkokul ve ortaokulların öğrencileri katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler eserlerini, 21 Nisan 2020 tarihi mesai bitimine kadar Ödemiş Belediyesi [email protected] e-posta adresine teslim edecekler. 22 Nisan 2020 tarihinde eserler değerlendirilerek sonuçlar açıklanacak. 23 Nisan 2020 tarihinde her iki kategoride (İlkokul-Ortaokul) ilk üç dereceye hak kazanan yarışmacılara sürpriz ödüller ve katılım belgesi verilecek.

Yarışmayla ilgili şartname ve diğer detaylara www.odemis.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Bilgi için irtibat telefonu: 0 232 545 11 99 / 0 533 896 13 30

 

Bu haber 1380 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()