Neptün Soyer' den kapalı köy okulları için öneri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer' in eşi ve Köy- Koop Başkanı Neptün Soyer, kapalı bulunan köy okullarının değerlendirilmesi için sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

04 Ekim 2020 - 20:15

Pandemi nedeniyle çocuklar okula gidemiyorken yüzbinlerce çocuğun uzaktan eğitim için gerekli olan televizyon, bilgisayar, tablet gibi gerekli teknolojik materyale sahip olmadığı biliniyor. Bir çok yerel yönetim çocuklara bilgisayar ve tablet dağıtsa da sorunun çözümü için bu hamleler de yeterli olmuyor.

Neptün Soyer de yaptığı açıklamayla bu soruna dikkat çekerken kapalı bulunan köy okullarının EBA' ya erişmekte sorun yaşayan çocuklar için açılmasını önerdi.

 

Bu haber 5220 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()