Nebati'den 'konutta fiyat ve rayiç bedel farkına' müdahale açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 'Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor' açıklamasında bulundu.

10 Ocak 2023 - 14:22

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, orta gelirlilere yönelik konut projesinin duyurulmasından sonra konut fiyatlarını artıranlara ilişkin "Her türlü tedbiri aldık, fiyatlama kontrollerini yaptık. Radarımız var, Risk Analiz Merkezi tüm verilere sahip durumda. Yanlış yapana gereğini yaparız" dedi. 

Konut fiyatlarıyla rayiç bedelleri arasındaki farka yönelik bir çalışma başlattıklarını açıklayan Nebati, "Bu bir kangren, bu kangrenin de üstesinden gelecek çok ciddi bir çalışmamız var" diye konuştu.

Bu haber 201 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()