"Ne Mutlu Bana Ki Sevgi Kazandı"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Twitter üzerinden açıklama yaptı.

24 Haziran 2019 - 09:17 - Güncelleme: 24 Haziran 2019 - 09:34

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin kazananı Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Yüzde 54 oy alarak başkan seçilen İmamoğlu yaklaşık 800 bin oy fark attı. 

İstanbul'un ikinci kez tekrar seçilen belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden takipçilerine seslendi. İmamoğlu, paylaşımlarında sevgi vurgusu yaptı.

"Biz buluşmak, uzlaşmak ve birbirimizi sevmek için geldik" diyen İmamoğlu, "Yıkın bütün ön yargıları, herkes için buradayız. Bu şehre adaleti getireceğiz, beraber çok güzel işler başaracağız" şeklinde açıklama yaptı.

İmamoğlu şöyle devam etti: "Ne mutlu bana ki sevgi kazandı. Biz bu şehrin o güzel çocukları, bu şehrin vicdanı olan kadınları, bu şehrin enerjisi olan gençleri ve bu şehirde yaşayan herkes için çok çalışacağız. "

2019/06/2019-06-24-09-34-01.jpg
2019/06/2019-06-24-09-34-44.jpg
Bu haber 552 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()