Narlıdereli kadınlar güne Aerobik ile başlıyor

Son dönemde yeniden popülerliğini artıran Aerobik, Narlıdereli kadınları da sardı. Narlıdere Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Aerobik dersleri, hem eğlenmek hem de forma girmek isteyen her yaştan kadının tercihi oldu. Başkan Ali Engin “Amaç, vatandaşlarımıza bilinçli spor yaptırmak ve onlar için sağlıklı ortamlar yaratmak” dedi.

07 Ekim 2019 - 09:20

200 KADIN KAYIT YAPTIRDI

Narlıdere Belediyesi Güven Erkaya Spor Salonu’nda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, saat 11.00 ve 12.00 arasında ücretsiz olarak yapılan derslere 200’e yakın Narlıdereli kayıt yaptırdı. Dinamik ve coşkulu müzikler eşliğinde yapılan Aerobik ile yüksek oranda kalori yakılıyor, kişinin kondisyonu artıyor ve kaslar güçleniyor. Bu nedenle özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.


 

AMAÇ BİLİNÇLİ SPOR

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Her yaşta ve her branşta sporu destekliyoruz. Kadınlarımız için başlattığımız Aerobik derslerine ilginin yoğun olması bizleri de sevindirdi. Önemli olan onlara sağlıklı ortamlar yaratmak ve uzman eğiticilerin kontrolünde, bilinçli spor yapmalarını sağlamak” dedi.

 

Bu haber 688 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()