Narlıdere kışa hazır!

Narlıdere Belediyesi, kış aylarının olumsuz hava şartları öncesinde ilçe genelindeki parklarda temizlik ve bakım çalışması başlattı. Ağaçlar budandı, ızgaralar temizlendi, bakım çalışmaları yapılarak gerekli önlemler alındı. Başkan Ali Engin “Kışa hazırız” mesajı verdi.

18 Kasım 2019 - 11:54

BAKIM VE BUDAMA İŞLEMLERİ YAPILIYOR
Kış aylarının olumsuz hava şartları öncesinde önlemlerini alan Narlıdere Belediyesi, bir yandan yeşil alan oranını artırmak için projeler üretirken bir yandan da mevcut parklarda geniş çaplı temizlik ve bakım çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardaki bitkilerin budama işlemlerini hızlandırdı, ızgaralar temizlendi.

HEDEF DAHA TEMİZ NARLIDERE!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Daha temiz, daha güzel bir Narlıdere hedefi ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ailecek zaman geçirdiği parklarımız da bizim için önemli. Kışın olumsuz hava koşulları öncesi, hazırlıklarımızı tamamlıyoruz” dedi.

Bu haber 1177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()