Narlıdere ‘kadınlar’ için sokağa iniyor!

Narlıdere Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslar arası Mücadele Günü’nde sokaklarda olacak. 22 Kasım Cuma günü, Pir Sultan Abdal Parkı’nda “Kadınız, Sözümüz Var” sloganıyla gerçekleşecek etkinlikte, yüzlerce kadın ‘Şiddete Hayır’ diye haykıracak.

20 Kasım 2019 - 14:44

CUMA GÜNÜ, PİR SULTAN ABDAL PARKI’NDA

Kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer bulması için projeler üreten Narlıdere Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslar arası Mücadele Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. 22 Kasım Cuma Günü, Pir Sultan Abdal Parkı’nda yapılacak organizasyon saat 12.30’da başlayacak ve gün boyu sürecek.

 

DOLU DOLU ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlik; cinayete kurban giden kadınlar için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayacak. Narlıdere Belediye Tiyatrosu, şiddete yönelik kısa bir oyun sergileyecek ve şiirler okunacak. Etkinliğin sonunda Derya Eroğlu bir konser verecek. Organizasyon, Narlıdere’deki 16 sivil toplum örgütünün işbirliği ile gerçekleşecek.

 

“EŞİT BİREY, EŞİT TOPLUM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadının toplumdaki yerini biliyor, tüm yatırımlarımızı ona göre yapıyoruz. 25 Kasım sadece bir sembol. Biz kadınlarımızla her zaman omuz omuza, eşit bireyleriz. 16 sivil toplum örgütümüzle, 22 Kasım’da alanlarda olacağız. Tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi. 

Bu haber 689 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()