Narlıdere’de toplu sözleşme sevinci

Narlıdere Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında 130 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ortalama yüzde 15 zam içeren sözleşme, çalışanların yüzünü güldürdü. Başkan Ali Engin “Emekten ve alın terinden yana tavrımızı sonuna kadar koruyacağız” dedi.

20 Temmuz 2020 - 12:18

YÜZDE 15 ZAM

Narlıdere Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında, 130 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, belediyenin şantiye tesislerinde gerçekleşti. Başkan Ali Engin, CHP İlçe Başkanı Mesut Durgun, Belediye İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Yapılan sözleşmede, kadrolu işçilerin maaşlarında ortala yüzde 15 zam öngörüldü. Sosyal yardım maddelerinde de iyileştirme yapıldı. Sözleşme, çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

“EMEĞİN YANINDAYIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere Belediyesi olarak işçilerimizin haklarını önemsiyor ve buna göre çalışma koşullarını düzenliyoruz. Emekten ve alın terinden yana tavrımızı sonuna kadar koruyacağız. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Belediye İş Sendikası İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Metin Şanlı “Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 6791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()