Narlıdere’de geceler güzelleşti

14 Ağustos 2020 - 12:50

Narlıdere Belediyesi tarafından geçen ay Altıevler’de açılan gece pazarı, büyük ilgi gördü. Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan stantlar, el emeği göz nuru ürünleri vatandaşlarla buluşturdu. Başkan Ali Engin “Hava şartları uygun olduğu sürece gece pazarımız açık kalacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.

 

HER ÇARŞAMBA-CUMARTESİ AÇIK

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliği ile geçen ay Altıevler- Bakü Parkı’nda açılan Gece Pazarı vatandaşların beğenisini kazandı. Her Çarşamba ve Cumartesi günleri akşam saatlerinde açılan el emeği stantları sahile gelen vatandaşların uğrak mekanı oldu. Saat 16.00 ile 23.00 saatleri arasında açık kalan gece pazarının, hava şartlarına bağlı olarak Ekim ayına kadar süreceği belirtildi.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadınlarımızın el emeği, göz nuru ile ürettikleri ürünleri tüm vatandaşlarımızın görmesini, satın almasını ve destek olmasını diliyoruz. Perşembe günleri de Barış Sokak’ta satış stantlarımızı açıyoruz. Herkesi bekliyoruz” dedi. 

 

Bu haber 2017 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()