Nakçı: Menemen operasyonu kaçınılmazdı

Turuncu TV’ de yayınlanan Gerçek Haberci ile Gündem Programı’ nda konuşan Gazeteci Adem Nakçı yaşanan süreçte Menemen Belediyesi’ ne yapılan operasyonun kaçınılmaz olduğunu iddia etti.

20 Kasım 2020 - 13:23

Bu sabah Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’ un da aralarında bulunduğu 29 kişinin göz altına alındığı operasyonla ilgili konuşan Nakçı 31 Mart 2019 seçimlerinden bugüne kadar olan süreçte yaşanaların bu operasyonu getirdiğini söyledi. Masumiyet karinesinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getiren Gerçek Haberci İmtiyaz Sahibi Adem Nakçı operasyonun Aksoy ve ekibinin suçlu olduğu anlamına gelmediğine de dikkat çekti.

CHP içindeki ekipleşmelere de değinen Nakçı yaşanan mücadelelerde en büyük zararı iktidar için çalışan partililerin gördüğünü söyledi. Çakıcı’ ya tepki gösterenlerin öncelikle Edirne Belediye Başkanı’ na tepki göstermesi gerektiğine değinen Adem Nakçı  öncelikle parti içindeki safraların atılması gerekliliğine vurgu yaptı. 

Bülent Arınç’ ın konuşmalarına da değinen Nakçı  genelde Arınç’ ın bu tarz çıkışlarından sonra Erdoğan’ ın süreci ilerlettiğini hatırlattı. Günlerdir ısrarla söylediği AK Parti ve MHP arasındaki çatışmanın sertleştiği gerçeğinin artık açığa çıkmaya başladığına da dikkat çeken Adem Nakçı  iktidarın yaptıklarıyla ilgili af dileme sürecine girmiş olabileceğini de sözlerine ekledi.

Adem Nakçı’ nın Menemen Belediyesi’ ne yapılan operasyon ve Bülent Arınç’ ın açıklamalarıyla ilgili görüşlerini açıkladığı programın tamamını izlemek için tıklayın.

Bu haber 803 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()