Nakçı: Hedefte 4 belediye başkanı daha var

Yaklaşık bir hafta önce yerel yönetimlerle ilgili “siyasi deprem” beklediğini sosyal medya hesabında paylaşan Gazeteci Adem Nakçı Turuncu TV’ de Gerçek Haberci ile Gündem Programı’ nda Pelin Uzun’ un sorularını yanıtladı.

18 Kasım 2020 - 08:16 - Güncelleme: 18 Kasım 2020 - 10:43

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarını topluma karşı sorumlu bir gazeteci kimliğiyle alakalı olduğunu belirten Nakçı yeni siyasi operasyonların da sinyalini verdi.

İktidarın elini hızlı tutarak muhalefeti bölüp parçalayarak seçime hazırlandığının açıkça görüldüğünü söyleyen Adem Nakçı kimi belediye başkanlarının bir an önce kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini söyledi.

SOYER ÇOK İYİ GİDİYOR

Menemen' deki süreçle ilgili bilgileri paylaşan Nakçı popülist yaklaşımla gelen bir Başkan' ın hizmet için gelmediğine inandığını sözlerine ekledi. Tunç Soyer' in başkanlık sürecinin çok iyi gittiğine de değinen Adem Nakçı mevcut dört belediye başkanı ve iki eski belediye başkanının da soruşturma geçireceği duyumlarını yoğun olarak aldıklarını söyledi.

CHP' nin siyaseten bir çok alanda net tavır sergileyememesinin ciddi zararlarına değinen Gerçek Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Nakçı dokunulmazlıklarla ilgili süreçte CHP’ nin takındığı tutumu da hatırlatarak bugün dokunulmazlıkların kalkmasının CHP' ye de zarar verdiğine dikkat çekti yaptı.

CHP AK PARTİLİLEŞİYOR, AK PARTİ CHP’ LİLEŞİYOR

Ak Parti içinde de dedikodu mekanizmalarının işlemeye başladığını söyleyen Nakçı CHP' nin de demokratik teamüllerden uzaklaştığına değindi. Ak Parti' deki biat kültürünün CHP' ye sirayet ederken siyaseten arkadan vurma gibi ayak oyunlarının da AK Parti' de görülmeye başladığını dile getiren Adem Nakçı gerçekleşecek olan operasyonları bilip susan CHP’ lilerin partilerine en büyük kötülüğü yaptığını söyledi.

SIRADAKİ BELEDİYELER…

Foça, Karaburun, Menderes, Menemen ve Bayraklı Belediyeleri için soruşturmaların açılacağının bir süredir siyaset kulislerinde dillendirildiğini söyleyen Nakçı diğer muhalefet belediyelerinin de hedefte olduğunu sözlerine ekledi.

BAYRAKLI’ YA ÇAĞRI

Bayraklı' da Başkan Sandal' ın yanında olması gereken meclis üyelerinin ve CHP İlçe Başkanı Susmuş’ un böylesi bir süreçte yanlış tutum içinde olduklarını belirten Nakçı partisini düşünen her meclis üyesinin ve İlçe Başkanı Pınar Susmuş' un bir an önce Serdar Sandal'ı da yanlarına alarak birlik ve beraberlik mesajı vermeleri çağrısında bulundu.

Programın tamamını izlemek için tıklayın.

Bu haber 833 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()