MÜSİAD İzmir Heyeti Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürünü ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı beraberindeki heyetle birlikte Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık’a ziyarette bulundu. Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette MÜSİAD İzmir Şubesi ve Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü arasında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler üzerinde istişare edildi.

19 Temmuz 2019 - 09:05

Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, MÜSİAD olarak Türkiye genelinde 86 noktada şube ve temsilcilikleri ile üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten bir sivil toplum kuruluşu olduklarını, yerelde de ilimizdeki kamu kurumları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını söyledi.

 

İzmir'in gerek üretim, gerekse de dış ticaret alanında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Saygılı, “Yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüz Nihat Kınık’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

MÜSİAD İzmir Şubesinin çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı işlere imza attığını ifade eden Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık , Ege Bölge Müdürlüğü olarak görevlerinin, bölgedeki firmalara kaliteli hizmet sağlamak, rekabeti, girişimciliği ve ekonomik büyümeyi teşvik etmek, piyasa aktörlerinin kurumsal yapılarını güçlendirmek, üreticileri ve tüketicileri korumak, etkin, hızlı ve insan odaklı hizmet sunmak ve ticareti kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Bu haber 1094 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()