Murat Başaran, Özlem Yıldız’ın Konuğu Oldu

Bilinçaltı dili uzmanı, Anka frekans enerjisi taşıyıcısı Murat Başaran, bugünBeyaz TV’de yayınlanan ve Özlem Yıldız ve Diş Hekimi Murat Öztürk'ün sunduğu İyi Ki Varsın programına katıldı.

17 Temmuz 2019 - 16:28

Bilinçaltının Özel Bir Dili Var

Bilinçaltı dili uzmanı, Anka frekans Enerjisi taşıyıcısı Murat Başaran, eğitimlerini tamamlamış ve ANKA Frekansının taşıyıcıları olan kişilerle çıktığı programda, bilinçaltı dilinin önemini anlatan Murat Başaran, programda ilginç bilgiler verdi. Başaran, “Bilinçaltı normal konuşma dilinden anlamaz. Onun çok özel bir dili vardır. Sembol dilini bilinçaltınız ile konuşmaya başlarsanız bilinçaltınız temizlenmeye başlar ve bizim bütün iç organlarımıza etkisi olur. Nefes almamızı bile bilinçaltı sağlıyor. Eğer sizi birisi üzerse, hayal kırıklığına uğratırsa o an psikolojiniz çökmesin, hemen şu soruyu soracaksınız, ‘senin bana hediyen nedir? Sen iyi ki hayatıma girdin’ bu şekilde bilinçaltınıza doğru mesajlar göndererek, rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz” dedi.

Özlem Yıldız’a Anka Frekans Enerji Kolyesi Hediye Edildi

İyi Ki Varsın programı sunucusu Özlem Yıldız’a Manisa Spil Dağının zirvesinden getirdiği Anka frekans enerji kolyesini hediye eden Murat Başaran, Özlem Yıldız’ın da Anka Frekansına uyumlandığını ve Anka Frekansında olduğunu söyledi. Armağan edilen kolye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldız, kolyeyi büyük bir mutlulukla taktı.

 

Bu haber 2142 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()