Mövenpick Dondurma Menüsü Yenilendi.

Yepyeni ve leziz dondurma çeşitleri, buzlu ve soğuk kahveler, dondurma eşliğinde ev yapımı pastalar, dondurmalı içecekler... Mövenpick Hotel Izmir’in yeni dondurma menüsü, tatlı severlere birbirinden renkli ve lezzetli seçenekler sunuyor.

17 Temmuz 2019 - 10:53

Malzemeleri dünyada en iyi yetiştiği yerlerden getirilerek ve İsviçreli gurme dondurma ustalarının özel tariflerine dayanarak üretilen yüzde 100 doğal Mövenpick dondurmaları, 2019 yazını yepyeni bir menü ile karşıladı. Mövenpick dondurmaları katkısız doğallığı, zengin aroması ve kalitesi ile dondurma yeme alışkanlığını bir zevke dönüştürmeye devam ediyor.

 

Tamamen doğal aromalarla üretilen Mövenpick dondurmalarının taze kreması İsviçre’den, vanilyası Madagaskar’dan, kakaosu Venezuela’dan ve cevizi Çin’den getiriliyor. Vanilya, İsviçre çikolatası, ceviz, naneli parça çikolatalı klasik lezzetlerin yanısıra, ferahlatıcı etkisiyle sorbe ürünleri, lezzetten ve formundan vazgeçmek istemeyenler için sağlıklı ve hafif bir seçenek.

 

Yeni menüde yer alan süt ürünleri içermeyen dondurma shake’leri ve kahve severler için hazırlanan buzlu ve soğuk içecekler sıcak yaz günlerinde hafif ve tatlı bir alternatif sunarken, dünyaca ünlü dondurmanın keyfini başka bir boyuta taşıyor.

 

Bu haber 1887 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()