Motorine bir zam daha

Motorinin litresine 1 lira 20 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor.

25 Mayıs 2022 - 22:11

Dolar kurundaki hareketlilik ve yıllık resmi enflasyonun dahi yüzde 70'i bulması akaryakıt fiyatlarında en büyük endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

Akaryakıt fiyatları; enflasyon, petrol fiyatları ve dolardaki yükselişin etkisiyle rekor üstüne rekor kırarken sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu gece ya da yarın geceden itibaren motorine 1 lira 20 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Motorine yapılan yeni zammın pompa satış fiyatlarına yansıması beklenirken, bu zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 TL'nin üzerine çıkacak.

Bu gece yarısından itibaren LPG'ye de 36 kuruş zam gelmesi bekleniyor. LPG litre fiyatı ise 11,25 lira seviyesinde satışa sunuluyor.

Bu haber 257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()