"Minik Şef" Kitap fuarında görücüye çıkıyor

Ressam-Yazar Hale Gökalpsezer’in çocuklara iyi bir dinleyici olmanın önemini ve dinleme kültürünün kurallarını anlattığı 7’nci kitabı ‘Minik Şef’ İzmir Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluşacak.

27 Ekim 2022 - 18:01

Yağmur Yayın Grubun’dan çıkardığı kitabıyla hem yazarlık hem de görsellerin çizimini yapan başarılı sanatçı, dünyaca ünlü Orkestra Şefi Gürer Aykal ve oğlu Işık Soyluer’in kahramanları olduğu kitabında çocuklara öyküler anlatacak.


28 EKİM’DE FUAR İZMİR’DE BULUŞALIM

“Tüm çocuklar sanatçı doğar” ilkesiyle çocukları sanata davet eden Ressam-Yazar Hale Gökalpsezer, 7’inci kitabı ‘Minik Şef’i İzmir Kitap Fuarı’nda görücüye çıkaracak. Yaşam koçu olarak gördüğü dünyaca ünlü Orkestra Şefi Gürer Aykal ve oğlu Işıksoyluer’i kitabın kahramanları yapan Gökalpsezer, çocuklara öyküler anlatacak. Ayrıca Aykal, kitapta yer alan QR kod aracılığıyla da kendi sesiyle çocuklara seslenecek. Işık Soyluer’in canlı performansı, Beethoven’ın Ay Işığı sonatına da kitapla ulaşılabilecek. Çocuklar, öykülerde; küçük yaşlardan usta bir sanatçının yaşamı ile karşılaşacak. ‘Minik Şef’, sanat eğitiminde büyük bir açığı kapatacak. Başarılı yazar, okuyucularıyla buluşacağı etkinlikte kitaplarını da imzalayacak. Etkinlik 28 Ekim Cuma 14:00-16:00 saatleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek İzmir Kitap Fuarı’ndaki Yağmur Yayın Grubu standında gerçekleşecek.

 

HALE GÖKALPSEZER KİMDİR?

1970 İzmir doğumlu olan Hale Gökalpsezer, yüksek öğrenimini 1992 yılında DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Anasanat Dalında tamamladı. Sonrasında kendi atölyesinde çalıştı. 2005 yılında İzmir Devlet Opera ve Balesinin açtığı sınavı kazanarak sahne ressamı oldu. Eş zamanlı olarak “Bütün çocuklar, sanatçı doğar” ilkesi ile “Hayal Atölyesi Düşler Kumpanyası”nı kurdu. 2012-2021 yılları arasında dört dönem gönüllülük esası ile TOBAV İzmir şube başkanlığı yaptı. Halen vakfın temsilciliğini sürdüren sanatçı, farklı sosyal sorumluluk projelerini yürütmeye devam ederek, 2002’den bu yana çocuk oyunları, öyküleri yazıp, resimlemektedir.

Bu haber 304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()