Milli Savunma Bakanı Akar, MHP Lideri Bahçeli ile Görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

24 Haziran 2019 - 14:32 - Güncelleme: 24 Haziran 2019 - 15:03

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Türkiye'nin izlediği politikalar hakkında Bahçeli'ye bilgilendirmede bulunduğunu söyleyen Akar, "Görüş alışverişinde bulunduk. Güzel bir bilgi alışverişi oldu" dedi.

Akar, MHP Genel Merkezi ziyareti çıkışında gazetecilere açıklamada bulundu. CHP ve İyi Parti genel başkanlarıyla da görüşeceğini ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Devlet Bahçeli'ye bazı konularda bilgiler sunduk, kendi önerilerini ve görüşlerini dinledik. Güzel bir bilgi alışverişi oldu. Aynı şekilde diğer genel başkanlarımıza da aynı bilgileri sunmak suretiyle şu anda Türkiye Cumhuriyeti olarak izlediğimiz politikalarla alakalı görüş alış verişini sürdürüyoruz. çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta Amerikan Savunma Bakanı'yla, NATO Savunma Bakanları toplantısı çerçevesinde bir araya geleceğiz. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımız G-20 çerçevesinde Amerikan Başkanıyla bir araya gelecekler. Bunların öncesinde bu şekilde yaptığımız ziyaretlerle hem yaptıklarımızı hem de genel başkanlarımızın görüş ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Çalışmamız bundan ibaret."

Kaynak: t24.com.tr
Bu haber 632 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()