Milletvekillerine zammı kabul etmeme çağrısı: 'Vekilleri şova davet ediyorum'

Dikbayır, 'Milletimiz bu durumdayken, zammı kabul etmemeye 'şov' diyorlarsa, bütün milletvekillerini şova davet ediyorum' dedi.

29 Haziran 2022 - 14:34

Cumhurbaşkanı ve milletvekili maaşlarına yapılacak zamlar tepki çekmiş, bunun üzerine Erdoğan'ın zammı iptal edilmişti.

Konuya ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulunan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Cumhurbaşkanı'nın kendine yaptığı zamla birlikte milletvekillerine de yapılacak zammı ben kabul etmiyorum” dedi.

Dikbayır, “Milletimiz bu durumdayken, zammı kabul etmemeye "şov" diyorlarsa, bütün milletvekillerini şova davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Bu haber 344 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()