Mesut Özil ile Rıdvan Dilmen buluştu

Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Mesut Özil, önceki gün ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’le Bebek’te buluştu.

11 Mayıs 2022 - 17:15

Arsenal’den Fenerbahçe ’ye transfer olan Mesut Özil, yönetim kararıyla bu sezon ortası kadro dışı bırakılmıştı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’la arası bozuk olduğu konuşulan Özil önceki gün Bebek’te futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’le bir araya geldi. 

Hürriyet'in haberine göre sezon sonu takımdan gönderilmek istendiği iddia edilen futbolcunun Fenerbahçe camiasına yakın Dilmen’le bir araya gelmesi merak uyandırdı.

Fenerbahçe’den ayrılmak için şartları olduğu konuşulan Özil, Dilmen’le Boğaz manzarasına karşı kahve içti. Yaklaşık 2 saat boyunca hararetli bir şekilde sohbet eden ikili mekandan da birlikte ayrıldı. Takımla ilgili soruları yanıtsız bırakan ünlü futbolcu, eşi Amine Gülşe’nin ikinci hamileliği için kendisini tebrik eden muhabirlere teşekkür ettikten sonra aracına bindi.

Bu haber 577 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()