Merve Sevi'nin evliliğinde neler oluyor?

Merve Sevi ile Çalkan Algün evliliğinde çalkantılı günler yaşanıyor. Birbirini instagram’dan silen eşlerden Sevi, ‘Sorun yok’ mesajı yayınladı. Ancak güzel oyuncu parmağındaki alyansını çıkardı.

01 Nisan 2018 - 10:40

Takvim'in haberine göre ünlüler dünyasında bir evliliğin daha üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Geçtiğimiz yaz evlenen güzel oyuncu Merve Sevi ve spor eğitmeni Çalkan Algün'ün mutluluğuna nazar değdi. Önce instagram'da fotoğraflarını silip birbirini takipten çıkaran ikiliden Merve Sevi, parmağındaki evlilik alyansını da çıkardı. Etraflarına sorun yokmuş izlenimi yaratan Sevi, önceki gün sessizliğini bozarak haklarındaki ayrılık iddialarını yalanladı.

"Ayrılık yok. Sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık" açıklaması yapan Merve Sevi, kimseyi inandıramadı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarda parmağında alyansının olmadığı da görülen oyuncu, her ne kadar iddiaları yalanlasa da dedikodu kazanı kaynadı.

İddialara göre Merve Sevi'nin işleri dolayısıyla sık sık İstanbul dışına gitmesiyle başlayan kıskançlık krizi büyüdü ve ikili arasında kavga çıktı.

Evlilik alyansını parmağından hiç çıkarmayan Merve Sevi'nin önceki gün yaptığı paylaşımda elleri boştu...

 

Bu haber 3576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()